Activiteiten

ACTIVITEITEN 2017

 

KINDERBINGO

Nieuwe datum volgt!
 
KAARTEN op vrijdagavond:  
14 april 2017                                                                                                                                                      
Aanvang is 20.00 uur.
 
 
BINGO op zaterdagavond:
Aanvang is 20.00 uur.
15 april 2017
13 mei 2017
 
DARTEN
Elke eerste vrijdag van de maand wordt er een dart competitie gespeeld.
Op vrijdag 7 oktober 2016 is de nieuwe competitie gestart. Kom gerust eens kijken.
 
 
OPROEP
Nog steeds kampen we met een gebrek aan bestuursleden en vrijwilligers voor het organiseren van activiteiten en het poetsen van het buurthuis.
Ook voor de jeugdactiviteiten zou het fijn zijn als er een aantal nieuwe vrijwilligers bijkomen met leuke ideeën en tijd en zin om te helpen.
Belangstelling, informeer dan bij een van de bestuursleden: http://www.3gehughten.nl/bestuur
 
 
OPEN HUIS AVONDEN
Heeft u zin om op vrijdagavond gezellig onder elkaar een kaartje te leggen, een spelletje tafelvoetbal te spelen, te tafeltennissen of gewoon gezellig te kletsen, dan bent u welkom tijdens onze open huis avonden. Kijk in de agenda wanneer u terecht kunt. Ook de jeugd is van harte welkom.
 
 
Fietsen.

Door allerlei oorzaken is de fietstocht in juni niet doorgegaan. De aanmeldingen waren nihil en ook in de planning van de organisatoren kwamen wat bijkomstigheden voor die het doorgaan van deze activiteit hebben bemoeilijkt. Hierop is besloten om hem af te gelasten. Volgend jaar wellicht een nieuwe kans.

 

JAMSESSIE

Ook in het nieuwe seizoen willen we weer verder gaan met de jamsessies. Op deze avonden kan er in een ongedwongen sfeer samen muziek worden gemaakt. Te denken valt aan gitaar spelen en zingen, maar ook andere muziekinstrumenten zijn welkom. Normaal wordt er gejamd op de vierde vrijdag van de maand. Aanvang 19.30 uur.
 
Lijkt het u leuk, neem dan contact op met Tonie de Smet, 0115-564531 voor de juiste datum.